FONTOS!!!


Kedves Ismerőseim, leendő tanulóim, érdeklődők!

2018.02.12-től BELLATRIX Autósiskola néven folytatjuk tovább B kategóriás képzésünket. A vezetői engedély megszerzéséhez szükséges személyi és tárgyi feltételekkel rendelkezünk. A 2017-es évben végzett oktatásunk igazolta, hogy sikeres csapatunknak helye van Nagykanizsa képzési palettáján.
A kezdeti gyakorlati oktatások kibővültek tantermi és e-learning (távoktatás) elméleti képzéssel, melyre folyamatosan fogadjuk a jelentkezni vágyókat.
A nálunk beiratkozott (teljes képzést választó elmélet+gyakorlat) tanulóknak tartjuk fent a továbbiakban is a 4.900,-Ft/óra gyakorlati óra árat, míg a más képzőszervektől átjelentkezett tanulóknak 5.200,-Ft  a gyakorlati óra ára. Azért alakítottuk ki így az árat, hogy célszerűen... már első alkalommal válassz minket, és akkor olcsóbb lesz a vezetői e
ngedélyed. A gyakorlati órák 50 percesek!
JELENLEG korlátozott számban TUDUNK FOGADNI MÁS ISKOLÁKTÓL ÉRKEZETT TANULÓKAT!!!

Oka, hogy a felénk tett bizalmat mi is viszonozzuk azon tanulóinknak, akik már a képzés legelejétől hozzánk jelentkeztek.

Induló tanfolyamainkkal esélyed van akár 4-6 hónap alatt megszerezni a vezetői  engedélyed (ebből 1 hónap az elméleti képzés ideje, mely e-learning tanulási formában lerövidíthető saját haladási ütemednek megfelelően).
Tanfolyami időpontjaink - tájékoztató jelleggel - megtalálhatóak a weblapunkon. Várunk minden kedves érdeklődőt elmélet, és gyakorlati foglalkozásainkra egyaránt.


Várunk sok szeretettel - türelemmel, szakmai tudással minden érdeklődőt.
Oktatókollégáim nevében is.

                                                Csobot Beatrix
                                                  iskolavezető