Induló tanfolyamok

TANTERMI TANFOLYAMunk -
2024-ben ismét elindítjuk a Tantermi elméleti képzésünket...
jelentkezés előtt kérjük az alábbiak figyelembe vételét...
- a tanfolyam előadásain a részvétel KÖTELEZŐ... pontos megjelenés órakezdésre, és nem szabad távozni a tanóra végéig... (ezt a buszok indulása miatt, az alábbiak szerint átszerveztük: 16:30-18:55 (3 tanóra)...
- amennyiben a tanuló kihagy egy foglalkozást, úgy Pótfoglalkozást kell tartani neki, melynek külön díjazása van.
Tantermi képzésen részt vevő tanulóinknak a Vizsgafelkészítőprogramot 1 alkalommal (12óra/90nap) biztosítjuk (további hosszabbítások díjkötelesek).
Beiratkozás fülecske alatt megtalálhatóak a feltételek.

Következő tanfolyam: 2024.02.28.

valamint:

ELMÉLETI képzésre E-LEARNING formában FOLYAMATOS jelentkezésre van lehetőség, mely tananyag tartalmaz 75 óra hozzáférést 180 napig, valamint a KRESZ tanfolyam elvégzését követően (+ vizsgafelkészítő kérdések - gyakorló anyag)

Hétköznapi oktatás

az oktatások hetente 2 alkalommal 16:30-18:55-ig tartanak (3 tanóra)

                                    - szerda, csütörtök - hetente (2. héten + 1 hétfő)
                                    - hétfő, szerda, csütörtök - GYORSÍTOTT tanfolyam esetén

... a teljes képzési idő 9 alkalom (8*3=24+4=28 óra)

Elméleti oktató: Csobot Beatrix
                           (tanulófelvétel: folyamatos feltöltés max. 10 főig )

Mottónk: inkább az elméleti tanfolyammal várj 1 hónapot, mint a SIKERES KRESZ vizsga után a gyakorlati oktatásra 2-3-at. Tanfolyamainkat ezért korlátozott számban, és létszámban indítjuk a kapacitásunkhoz igazítva. Áthelyezős tanulókat - korlátozott számban  tudunk fogadni, így aki szeretne nálunk vezetni, annak javasoljuk, hogy már az első lépéseket is itt tegye meg. (Anyagilag is kedvezőbben jár.)

oktatási időpontok: 17:00-19:25 (... hogy a munkából beérj az órára,     és tanítás végén még nyugodtan elérd a buszod )

Jelentkezés: személyesen a helyszínen, vagy kedden egész nap 09:00-17.00 a Kalmár u. 4. sz. alatti irodánkban (Király patika felett az emeleten)