Oktatóink

( rövid bemutatkozás )

Csobot Beatrix

200 éve vagyok autós oktató (ááá csak 18... :) ), Nagykanizsán azonban csak 9 éve oktatok/tanítok.
A közlekedés olyan terület, amihez - a focihoz hasonlóan - szinte mindenki ért. A szabályokat már nem ismerik pontosan, ezért nem is tartják be, és az ÉLETre hivatkozva sok veszélyes és szabálytalan műveletről hiszik, hogy célszerűen és JÓL csinálják.

Én a maximális szabálytiszteletre, valamint a helyzetek felismerésére (hol, és miben tudsz segíteni más közlekedőnek) tanítom a tanulóimat, ami egyébként megfelel a vizsgáztatás elvárásainak IS.

Női oktató révén hozom a női megérzéseket, érzékelem a lelki hatásokat és tudom kezelni. Azt szeretem, ha az oktatás nem vérről és izzadságról szól, hanem jó hangulatról, mosolyokról, vidámkodásokról a komoly, figyelmet igénylő feladatok mellett.

Korpics László

Kollégánk idén végezte el a szakoktató tanfolyamot, és kezdte el rögtön nálunk a GYAKORLATI oktatást.
Amit tudni lehet az oktatónkról: végtelenül türelmes nagyon nyugodt alaptermészettel rendelkezik. A közutakon hatalmas tapasztalatra tett szert akár személy-teherautót vezetve, akár sok-sok buszos km-et megtéve. 
Skoda Fabia típusú szgk-val oktat (dízel üzemű).

Koller Gyula


... és megérkezett a 3. kolléga is...

2019. 02.04-től erősíti kis csapatunkat.

Gyakorlati képzéseinket segíti sok éves tapasztalatával, sikeres vizsgára való felkészítésre való oktatásával.
Sok mindent megtudhattok róla az Autósoktatás Beatrix FACEBOOK oldalunkon szereplő sok-sok értékelésből, melyet a sikeres vizsgák után kapott tanulóitól.

A kép másolása, és más oldalon történő megosztása szerzői jogsértést von maga után, melynek jogkövetkezményei vannak. A kép jogos tulajdonosa a BELLATRIX Autósiskola.
Unger Csaba


2022. júniusától csapatunkat erősíti új kollégánk.

Csaba 6 éve oktat B. kategóriás tanulókat, 20 év nemzetközi teheratóvezetői tapasztalattal rendelkezik. Mottója: A közúti közlekedés folyamán tapasztalt szituációkat figyelembe véve adom át tapasztalataimat a tanulóknak... mindezt türelemmel - kitartással a tudatos közlekedésre való felkészítés, és a sikeres forgalmi vizsga jegyében.